Hírek

Brasil Cacao


Brasil Cacau
A Brasil Cacauval végzett tartós hajegyenesítésről
A Brasil Cacauval történő hajegyenesítő módszer a 2006. évben kezdett elterjedni, s a világon 30-nál is több ország fodrászhoz járó vendégeinek könnyítette meg életét. A legprofibb hajszobrászok csinosítják ezzel a termékkel a hírességek haját. Mivel a Brasil Cacau kiváló minőségű, ezért közkedvelt Amerikában, Olaszországban, Franciaországban és még sorolhatnánk az országneveket. A termék természetes alapanyagokban bővelkedik, tartalmaz kakaót, keratint, melyből hajunk 90 %-a áll, glicerint, alkoholt, tápláló ásványi anyagokat, aloe verát, számtalan fehérjét, enzimeket, kálciumot, cinket, B12 és E-vitamint, ezenkívül olyan anyagokat, melyek táplálják, erősítik a hajat, s melyek által még fényesebb és csillogóbb lesz a haj.
 
brasil cacau 1
 
A Brasil Cacau tartós hajegyenesítő termék bármilyen hullámos vagy göndör hajra használható, még festett hajra is, s a kezelés eredménye selymes, egyenes, egészségesen ragyogó haj. A haj kiegyenesítő kezelése kb. 2-2,5 óráig tart, kisebb eltérések lehetnek attól függően, hogy az illetőnek milyen hosszú, milyen sűrű és milyen fajtájú a haja.
 
Hogyan is történik a kezelés? Először megmossák a vendég haját egy különleges samponnal, majd bő vízzel lemossák és megszárítják. Aztán fölkerül a hajra a Brasil Cacau szer, amely a hajszárítás során kiegyenesítő hatást fejt ki a hajra, s ezután vasalják ki a hajat. Azután tiszta vízzel kimossák a hajból azt az anyagmennyiséget, melyre már nincs szükség. Ezután egy rendkívüli másik anyag kerül a hajra, mely által végéhez ér a teljes művelet. Végül újra ki kell öblíteni a hajat vízzel. Aztán formára kell szárítani.
 
brasil cacau 2
 
Ne aggódjon haja egészségéért, ez a természetes anyagokból összeállított szer egyáltalán nem roncsolja a hajat, mert kizárólag a haj külső rétegén fejti ki hatását. A hajegyenesítés után kb. 3 hónapig marad sima a haj, s hasonlóan a színezőkhöz, lassan távozik a hajból. A termék a vasaló forróságának köszönhetően fejti ki egyenesítő hatását. Ne higgyen azoknak, akik azt állítják, hogy otthon is el lehet végezni a Brasil Cacau hajegyenesítést, mert bizony még a fodrászoknak is részt kell venniük egy kurzuson, s csak azután végezhetik el az előírt műveleteket, melyek gyakorlatot és pontosságot igényelnek. A kezelés ára 13-14.000 Ft-nál kezdődik. Ha egy ilyen nevű hajegyenesítést túl olcsón hirdetnek meg, az bizonyára csalás. Az igazi Brasil Cacau aranyszínű flakonban kapható.

Rólunk

Szépségszalonunk Nagykanizsa szívében találod

Címünk : 8800, Nagykanizsa, Huszti tér 1-2

Nyitva tartás : Bejelentkezés alapján

Kozmetika : 20/410-71-95

Fodrászat : 30/376-31-81

Masszázs : 20/249-74-53

Térkép

Facebook