Füllyukasztás

Az amerikai Studex cég fülékszereivel dolgozom, melyek 100 % -ig sterilek. Higiénikus, biztonságos, nikkelmentes fülbevalók, melyek megfelelnek az Európai előírásoknak. A fülbevalók 18 karátos aranyozott vagy orvosi fém (ezüstszínű) felülettel kezeltek.

A füllyukasztás gyors, pontos és higiénikus.

Babák füllyukasztását is vállalom.

A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 másodperc alatt lyukasztja át a fülcimpát.

A benne levő fülbevalót automatikusan és pontosan belövi a kívánt helyre, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.

 

 

A FÜL  ÁPOLÁSA , utókezelése

Naponta fertőtlenítő szeszbe mártott fülpiszkálóval - a fülbevaló kiszedése nélkül - kell a fület megtisztítani, elöl és hátul. Ezután párszor a fülbevalót 180° -kal balra illetve jobbra forgatni a fülben.

 

A pillangókapcsot NE nyomkodja a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt.

 

4-6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné. Ilyenkor a fül hamar beforr.
   

 

A füllyukasztás utáni gyógyulási időszakban (3-5 nap) a haj-spray -t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse le bő vízzel.

 

Enyhébb fájdalmak valamint bőrpirosodás előfordulhat - ez teljesen természetes.

 

Megfelelő kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy bőrvörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértő egészségügyi szakembert - még mielőtt fülbevalóját kiszedné.

 

A fülbevalót csak 4-6 hét után szabad másikra cserélni, lehetőleg aranyra.

 

Rólunk

Szépségszalonunk Nagykanizsa szívében találod

Címünk : 8800, Nagykanizsa, Huszti tér 1-2

Nyitva tartás : Bejelentkezés alapján

Kozmetika : 20/410-71-95

Fodrászat : 30/376-31-81

Masszázs : 20/249-74-53

Térkép

Facebook