Hírek

Brasil Cacao


Brasil Cacau
A Brasil Cacauval végzett tartós hajegyenesítésről
A Brasil Cacauval történő hajegyenesítő módszer a 2006. évben kezdett elterjedni, s a világon 30-nál is több ország fodrászhoz járó vendégeinek könnyítette meg életét. A legprofibb hajszobrászok csinosítják ezzel a termékkel a hírességek haját. Mivel a Brasil Cacau kiváló minőségű, ezért közkedvelt Amerikában, Olaszországban, Franciaországban és még sorolhatnánk az országneveket. A termék természetes alapanyagokban bővelkedik, tartalmaz kakaót, keratint, melyből hajunk 90 %-a áll, glicerint, alkoholt, tápláló ásványi anyagokat, aloe verát, számtalan fehérjét, enzimeket, kálciumot, cinket, B12 és E-vitamint, ezenkívül olyan anyagokat, melyek táplálják, erősítik a hajat, s melyek által még fényesebb és csillogóbb lesz a haj.
 
brasil cacau 1
 
A Brasil Cacau tartós hajegyenesítő termék bármilyen hullámos vagy göndör hajra használható, még festett hajra is, s a kezelés eredménye selymes, egyenes, egészségesen ragyogó haj. A haj kiegyenesítő kezelése kb. 2-2,5 óráig tart, kisebb eltérések lehetnek attól függően, hogy az illetőnek milyen hosszú, milyen sűrű és milyen fajtájú a haja.
 
Hogyan is történik a kezelés? Először megmossák a vendég haját egy különleges samponnal, majd bő vízzel lemossák és megszárítják. Aztán fölkerül a hajra a Brasil Cacau szer, amely a hajszárítás során kiegyenesítő hatást fejt ki a hajra, s ezután vasalják ki a hajat. Azután tiszta vízzel kimossák a hajból azt az anyagmennyiséget, melyre már nincs szükség. Ezután egy rendkívüli másik anyag kerül a hajra, mely által végéhez ér a teljes művelet. Végül újra ki kell öblíteni a hajat vízzel. Aztán formára kell szárítani.
 
brasil cacau 2
 
Ne aggódjon haja egészségéért, ez a természetes anyagokból összeállított szer egyáltalán nem roncsolja a hajat, mert kizárólag a haj külső rétegén fejti ki hatását. A hajegyenesítés után kb. 3 hónapig marad sima a haj, s hasonlóan a színezőkhöz, lassan távozik a hajból. A termék a vasaló forróságának köszönhetően fejti ki egyenesítő hatását. Ne higgyen azoknak, akik azt állítják, hogy otthon is el lehet végezni a Brasil Cacau hajegyenesítést, mert bizony még a fodrászoknak is részt kell venniük egy kurzuson, s csak azután végezhetik el az előírt műveleteket, melyek gyakorlatot és pontosságot igényelnek. A kezelés ára 13-14.000 Ft-nál kezdődik. Ha egy ilyen nevű hajegyenesítést túl olcsón hirdetnek meg, az bizonyára csalás. Az igazi Brasil Cacau aranyszínű flakonban kapható.

Mi a mezoterápia

A mezoterápia egy orvos-kozmetikai eljárás, a diétának is dacoló, lefogyhatatlan zsírpárnák, a narancsbőr hosszú távú eltüntetésére, az arc fiatalítására, valamint a ritkuló haj kezelésére.. Minden eddigi gépi vagy egyéb kozmetikai eljárásnál hatékonyabb, mert sejtszinten képes kifejteni a hatását ott, ahol a probléma kialakult. A francia kozmetológusok már 50 éve alkalmazzák az eljárást, ami hazánkban már elérhető, és eredményességénél fogva, egyre ismertebb.


Fájdalommentes, intenzívebb hatóanyag-bevitel

A Mezoterápia lényege, hogy a szükséges hatóanyagokat közvetlenül a bőrbe juttatják, így elkerülik a szájon át szedhető készítmények kapcsán fellépő hatóanyag-veszteséget és, hogy ezek az anyagok az anyagcsere révén lebomolhassanak, átalakulhassanak, avagy ne az optimális koncentrációban érjék el kezelendő testrészünket. A bőrfelszínhez közeli struktúrák esetében ez a legbiztonságosabban és a legegyszerűbben mikroinjekciózással érhető el, amelyeket az orvosolni kívánt problémától függően különböző mélységbe és különböző mennyiségű hatóanyaggal végezhetünk el felületi érzéstelenítés után.

Amennyiben retteg a tűszúrástól, akkor ajánlom a tű nélküli mezoterápiát, másnéven elektroporációt. Ezzel az eljárással speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével mikroszkópikus csatornákat nyitunk meg, (ezért is nevezik virtuális mezoterápiának.)
    no-needle-mesotherapy-small

melyeken koncentráltan, nagy mennyiségben juttathatok be a hatóanyagok a megfelelő mélységbe, ahol látványosan tudják kifejteni hatásukat.

A kezelés kellemes, nyugtató, érzetre olyan mint egy masszázs.

A kívánt végeredmény eléréséhez elengedhetetlen a kezelést végző (mezoterapeuta) nagy szakmai ismerete és gyakorlata, amikor a kezelésnek megfelelő "koktél" összeállításakor az összetevőket, illetve mennyiségüket meghatározza.

A szakma  tapasztalatai azt igazolják, hogy tű nélkülimezoterápiás  eljárás ugyanolyan látványos és eredményes,mint a tűs mezoterápia amennyiben csúcskategóriás készülékekkel és tömény, steril hatóanyagokkal végzik a kezelést.

Különbségek:
Tű nélküli mezoterápiánál a hatóanyagok a „csatornákon keresztül” közvetlenül a sejtekbe jutnak, így a legeredményesebben tudják hatásukat kifejteni.

Tű nélküli mezoterápiánál nincs fájdalomérzet, sőt a kezelés alatt kellemes masszázs érzete tapasztalható és biztosan nem keletkeznek bevérzések.

Viszont elmarad a tűs mezoterápiánál a bőrt ért mikro szúrásokból adódó saját bőr regeneráció és fokozott kollagéntermelés.

Őszi bőrmegújítás

A kollagén indukciós terápia vagy más néven dermarolleres terápia az egyik leghatékonyabb, mellékhatásokat nélkülöző fiatalító eszköz napjainkban. A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője. Bőrünk rugalmasságát a kollagénnek köszönhetjük. A kor előrehaladtával a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége csökken, emiatt bőrünk veszít rugalmasságából és a felszínen ráncok jelennek meg. A kollagén indukciós terápiának, vagyis a dermarollernek hála azonban fokozható a bőr természetes kollagén termelése, így újra fiatalosan simává, rugalmassá válik bőrünk.

Mitől újdonság ez a terápia?

Az újdonság maga az eszköz, ami valójában egy 2 cm-es kis henger, melynek teljes felületét apró, hajszálvékony tűk (csaknem 540 db) borítják. A kezelő 15-20-szor végiggörgeti a dermarollert a problémás területen, ezzel sok apró sérülést okozva a bőr felső rétegében, mire válaszul beindul annak természetes regenerációs folyamata, és 3-4 hónap alatt kiépül az új kollagén hálózat. Ennek köszönhetően ismét feszes és üde lesz a bőr, kisimulnak a ráncok, összeszűkülnek a tág pórusok, kiemelkednek a mély hegek, újra egyenletes lesz a bőrfelszín. Maga a kezelés körülbelül 1 órát vesz igénybe, a peelinggel, vagyis a bőr tisztításával kezdődik.
    

Dermaroller2013osz
Ezek után következik a bőrfelület alkoholmentes fertőtlenítése, majd a helyi érzéstelenítő krém. Az érzéstelenítő hatóidejének lejárta után – teljesen steril körülmények között – a bőrtípustól függően különböző hatóanyagú keveréket visznek a kezelendő bőrfelületre, majd megtörténik a hengerezés minden irányba. A kezelés hatására a bőr erőteljesen kipirulhat, épp ezért a végeztével újabb fertőtlenítés következik. Miután a hatóanyagok teljesen felszívódtak, hidratáló krémmel kezelik a bőrt.

 

Hidd el, ez tényleg soha vissza nem térő alkalom az arcbőröd

megszépítésére, megfiatalítására!

Rólunk

Szépségszalonunk Nagykanizsa szívében találod

Címünk : 8800, Nagykanizsa, Huszti tér 1-2

Nyitva tartás : Bejelentkezés alapján

Kozmetika : 20/410-71-95

Fodrászat : 30/376-31-81

Masszázs : 20/249-74-53

Térkép

Facebook